Kedy a ktoré ovocie treba pridať do pečiva?
Pridajte do koláča akékoľvek ovocie (marhule, hrušky, jahody, ..). Ak máte čerstvé ovocie, jednoducho ho pridajte na vrch cesta a pečte. Sušené ovocie (mango, brusnice, ..) je najlepšie nakrájať na malé kúsky a zamiešať do cesta. Ak máte mrazené ovocie, odporúčame Vám ho najskôr rozmraziť alebo ho posypať cukrárskou múkou. To je veľmi dôležité, aby ste sa vyhli lepkavému pečivu.
Našou obľúbenou kombináciou je jogurtové pečivo s agávovým sirupom a malinami. Má veľmi osviežujúcu a šťavnatú chuť. Výhodou tohto dezertu je, že si ho môžete pripraviť kedykoľvek počas roka. Ako sme sľúbili, máme pre Vás veľmi špeciálny recept vhodný najmä na chladnejšie dni.