Škoricové rolády v podobe ranných vločiek
Suroviny pre 1 osobu
- 160 ml vody
- 30 g ryžového nápoja Nature’s Finest
- štipka soli
- ½ lyžičky škoricový prášok
- 2 celé klinčeky
- 70 g ovsených vločiek
- 1 lyžička agávový sirup
- 2 kvapky vanilkového extraktu
- 1 PL svetlé hrozienka
- 2 lyžičky ľanové semená
Škoricová plnka
- 1 lyžička škorica
- 2 PL kokosový olej
- 60 g kokosového cukru

Bio ryžový nápoj
doplnok stravy
VŽDY ČERSTVO PRIPRAVENÝ RYŽOVÝ NÁPOJ
- Skvelá chuť a mimoriadne zdravý!
- Bez pridania rafinovaného cukru, zahusťovadiel alebo umelých sladidiel
- Vždy čerstvo pripravený! Zabudnite na „Použiť 3 – 5 dní po otvorení“!
- Získajte viac za svoje peniaze! 250g = 2,5l nápoja
250g
6,79 €
Postup
- Ovsené vločky rýchlo opláchnite a pridajte ich na panvicu s vodou, práškom z ryžového nápoja, štipkou soli, škoricou, klinčekmi, agávovým sirupom a vanilkovým extraktom. Zmiešajte ingrediencie a povarte ich na strednom ohni
10-15 minút. - Zatiaľ čo sa vločky varia, rozomlejte ľanové semienko mlynčekom alebo mixérom. Vložte ich do malej misky a pridajte niekoľko lyžíc vody.
- Pripravte si škoricovú plnku: Kokosový olej roztopte na vodnom kúpeli, pridajte škoricu a kokosový cukor, premiešajte a odstavte z ohňa.
- Keď sú vločky uvarené, odstráňte klinčeky, potom pridajte hrozienka a ľanové semiačka. Kašu preložíme do misky a ozdobíme škoricou. Môžete tiež pridať trochu cukrovej polevy.


